Grupuri, grupuri…

Lucrul în grupurile psihoterapeutice, de suport sau de dezvoltare personală este unul spectaculos. Asta pentru că prilejuiesc întâlniri semnificative între oameni, care la rândul lor prilejuiesc descoperiri semnificative la nivel personal. Și apoi invers. Se pot întâmpla lucruri cu adevărat minunate atunci când oamenii se întâlnesc! Probabil că voi scrie un articol și despre asta, la un moment dat!

De aceea voi mai începe un grup din toamnă, de dezvoltare personală, pe tema comunicării în relații, împreună cu colega mea Anca Găucă. Găsiți mai jos anunțul cu toate informațiile necesare.

Tot din toamnă voi relua și grupul despre felul în care luăm deciziile, despre care am scris într-un alt articol. Detalii despre acesta voi da însă mai târziu, după ce mă întorc din vacanță. (Tot atunci apare și următorul articol, despre congruență)

Unul dintre clienții mei mi-a spus la un moment dat că îi place toamna, pentru că este o perioadă bună pentru începuturi. Să începem împreună, așadar, lucruri noi, și să avem o vară frumoasă până atunci!

DRUMUL CĂTRE TINE

2 thoughts on “Grupuri, grupuri…”

  1. Navigand pe netul din Romania iata ca am gasit pe
    saitul dvs.. Nu ma pot abtine sa nu zic ca sunt placut
    surprins de calitatea articolelor de pe acest sait si va doresc
    cat mai mult succes!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *